95'

Vorige confrontaties

Verslag

33'
Doelpunt door Michael Steveen Estrada Martínez in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Diego Rigonato Rodrigues was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
54'
Bij Alexis Pedro Canelo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-0.
58'
Bij Santiago Gabriel Ormeño Zayas geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-1 is de score.
61'
Doelpunt door Juan Pablo Segovia González in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Omar Andrés Fernández Frasica was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
78'
Antonio Ríos Martínez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Diego Rigonato Rodrigues. 3-2 is de score.
87'
Guillermo Martínez Ayala voert een mooie assist uit. Doelpunt door Daniel Aguilar Muñoz. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
88'
Rubens Omar Óscar Sambueza voert een mooie assist uit. Doelpunt door Michael Steveen Estrada Martínez. Na deze goal is het 4-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
90'
Doelpunt door Daniel Álvarez López in minuut 90. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Amaury Gabriel Escoto Ruiz was dit niet mogelijk geweest. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.