Jack Rudoni (in)
Ollie Palmer (uit)
81'

5'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joe Pigott scoort. Het staat nu 1-0.
14'
Doelpunt door Sam Nicholson in minuut 14. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
25'
Doelpunt door Brandon Hanlan in minuut 25. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Luke Leahy was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
30'
Doelpunt door Ben Heneghan in minuut 30. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Anthony Hartigan was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
46'
Edward Upson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Brandon Hanlan. 2-3 is de score.
64'
Erhun Aksel Öztümer voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sam Nicholson. Na deze goal is het 2-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.