Furhgill Zeldenrust (in)
Delano Asante (uit)
115'

6'
Doelpunt door Teije ten Den in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Gavin Vlijter was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
61'
Doelpunt door Masies Artien in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Furhgill Zeldenrust was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
99'
Jeroen Spruijt voert een mooie assist uit. Doelpunt door Furhgill Zeldenrust. Het staat nu 1-2.
107'
Doelpunt door Robin Janssen in minuut 107. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Bryan Sirvania was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Marlon Versteeg scoort. 3-2 is de score.
133'
Een gemiste strafschop door Sanny Monteiro. Het blijft 3-2.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Niels Kornelis scoort. 4-2 is de score.
131'
Bij Masies Artien geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-3.
130'
Bij Teije ten Den geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-3 is de score. Goal 2 voor ten Den.
129'
Een gemiste strafschop door Bram Ros. Het blijft 5-3.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Robin Janssen scoort. Na deze goal is het 6-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Bij Max Hudepohl geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-4 is de score.
126'
Een strafschop. Brian Campman gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Bij Delano Asante geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Coen Maertzdorf scoort. 7-5 is de score.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Roderick Gielisse scoort. Na deze goal is het 7-6.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ricardo Ippel scoort. Het staat nu 8-6.
121'
Bij Marc Magan geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 8-7.