86'

Vorige confrontaties

Verslag

55'
Sang-Hyub Lim voert een mooie assist uit. Doelpunt door Manuel Emilio Palacios Murillo. 0-1 is de score.
69'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jong-Woo Kim scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
72'
Doelpunt door Hyeon-Seok Doo in minuut 72. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Hui-Gyun Lee was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
83'
Doelpunt door Ho-Jae Lee in minuut 83. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sang-Hyub Lim was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
90'
Doelpunt door Ho-Jae Lee in minuut 90. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Soo-Bin Lee was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.