71'

5'
Doelpunt door Ju-An You in minuut 5. Na deze goal is het 0-1.
6'
Doelpunt door Jae-Hyeon Choi in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Chan-Hee Han was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
19'
Jae-Hyeon Choi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Wanderson De Macedo Costa. 2-1 is de score.
40'
Doelpunt door Jong-Sung Lee. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
43'
Bij Dejan Damjanović geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
61'
Doelpunt door Yong-Jun Heo in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Wanderson Carvalho Oliveira was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
63'
Doelpunt door Wanderson De Macedo Costa in minuut 63. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Young-Wook Kim was dit niet mogelijk geweest. 4-3 is de score.
75'
Doelpunt door Yong-Jun Heo in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sang-Heon Lee was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 5-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
83'
Ki-Dong Park voert een mooie assist uit. Doelpunt door Dejan Damjanović. Na deze goal is het 5-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
92'
Young-Wook Kim voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sang-Heon Lee. 6-4 is de score.