Verslag

6'
Doelpunt door Muhanad Ali Kadhim Al-Shammari in minuut 6. Het staat nu 1-0.
14'
Doelpunt door Abdulla Khaled Mohammed Ahmed Al Hazaa in minuut 14. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Abdulwahab Rahman Hedaib Isa Ali Al Malood was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
18'
Doelpunt door Ibraheem Bayesh in minuut 18. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Amjad Attwan Kadhim was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
47'
Doelpunt door Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon in minuut 47. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ahmed Mubarak Bughammar was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
129'
Bij Ali Jaafar Madan geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
128'
Een strafschop. Mohammad Qasem gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Thiago Augusto Fernandes scoort. Na deze goal is het 2-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ibraheem Bayesh scoort. 3-4 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
125'
Bij Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5. Goal 2 voor Ali Abdulla Marhoon.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dhurgham Ismail Dawood Al Quraishi scoort. Na deze goal is het 4-5.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jassim Al Shaikh scoort. Het staat nu 4-6.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ali Faez Atiyah scoort. Het staat nu 5-6.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mohamed Yusuf Abdulla Al Hardan Ahmed Hasan scoort. Het staat nu 5-7.