77'

23'
Doelpunt door Paul Hayes. 0-1 is de score.
36'
Bij Paul Hayes geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 0-2 is de score.
60'
Doelpunt door Heung-Min Son in minuut 60. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Cameron Carter-Vickers was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-2.
64'
Bij Vincent Janssen geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
83'
Doelpunt door Garry Thompson in minuut 83. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Myles Weston was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-3.
89'
Mousa Sidi Yaya Dembélé voert een mooie assist uit. Doelpunt door Bamidele Alli. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
97'
Vincent Janssen voert een mooie assist uit. Doelpunt door Heung-Min Son. 4-3 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.