Matthew Ball (uit)
84'

Verslag

4'
Doelpunt door Junior Morias in minuut 4. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Lee Chappell was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
20'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Danny Grainger scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
57'
Doelpunt door Jason Kennedy in minuut 57. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Nicky Adams was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
65'
Scott Thomas voert een mooie assist uit. Doelpunt door Junior Morias. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
71'
Doelpunt door Jabo Ibehre in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mike Jones was dit niet mogelijk geweest. 2-3 is de score.
81'
Doelpunt door Jabo Ibehre in minuut 81. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Danny Grainger was dit niet mogelijk geweest. 2-4 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
83'
Doelpunt door Reggie Lambe. Het staat nu 2-5.
86'
Sam Merson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Louie Theophanous. Na deze goal is het 3-5.