Jimmy Jay Morgan (in)
(uit)
88'

Kansen

1X2 10Bet 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betsson Betway Bwin Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle Tipico William Hill
1 Northampton 1.62 1.61 1.65 1.60 1.62 1.63 1.65 1.60 1.61 1.63 1.63 1.69 1.55 1.55
X Gelijk 4.00 4.25 4.20 4.00 4.22 4.20 4.20 4.10 4.20 4.20 4.20 4.15 4.20 4.20
2 Chelsea U21 4.20 4.10 4.33 4.20 4.25 4.33 4.00 4.00 4.15 4.35 4.33 4.32 4.50 4.40

11'
Doelpunt door Ronnie Stutter in minuut 11. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Michael Heinz Golding was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
22'
Harvey Lintott voert een mooie assist uit. Doelpunt door Shaun McWilliams. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
24'
Ben Fox voert een mooie assist uit. Doelpunt door Tyreece Simpson. Het staat nu 2-1.
36'
Doelpunt door Michael Heinz Golding in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Billy Gee was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Harvey Lintott schiet en mis. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dylan Williams scoort. Het staat nu 2-3.
123'
Bij Reuben Wyatt geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Leo Castledine scoort. 3-4 is de score.
125'
Bij Peter Abimbola geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
127'
Bij Neo Dobson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
128'
Bij Tyrique George geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
129'
Een strafschop. Emmanuel Monthe gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.