Jordan Brown (in)
George Moncur (uit)
66'

Kansen

1X2 188Bet 1xBet Bet365 Betcris Betsson Betway Bwin Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle Tipico William Hill
1 Leyton Orient 1.74 1.73 1.70 1.73 1.72 1.73 1.72 1.72 1.71 1.72 1.74 1.70 1.67
X Gelijk 3.90 4.05 4.00 3.72 4.00 4.00 3.75 3.65 4.05 4.00 4.02 3.90 3.90
2 Fulham U21 3.70 4.08 3.75 3.80 4.00 3.80 3.60 3.80 4.10 4.00 4.18 3.90 3.90

9'
Doelpunt door Ethan Stuart William Galbraith in minuut 9. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aaron Drinan was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
47'
Doelpunt door Kristian Sekularac. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
60'
Doelpunt door Oliver O'Neill in minuut 60. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kristian Sekularac was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
96'
Doelpunt door Idris El Mizouni in minuut 96. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Joe Pigott was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Idris El Mizouni scoort. 3-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kristian Sekularac scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
128'
Bij Ethan Stuart William Galbraith geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
127'
Een gemiste strafschop door Imani Lanquedoc. Het blijft 4-3.
126'
Bij Adrion Pajaziti geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joe Pigott scoort. Het staat nu 5-4.
124'
Bij Jordan Graham geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-4.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Oliver O'Neill scoort. 6-5 is de score. Goal 2 voor O'Neill.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. George Moncur scoort. Het staat nu 7-5.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Matthew Dibley-Dias scoort. Na deze goal is het 7-6.