Oliver Sanderson (in)
Callum McFarlane (uit)
91'

Kansen

1X2 188Bet 1xBet 888Sport Bet365 Betcris Betsson Betway ComeOn Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle SBO Tipico William Hill
1 Portsmouth 1.47 1.47 1.45 1.45 1.47 1.47 1.48 1.43 1.45 1.46 1.47 1.49 1.47 1.50 1.53
X Gelijk 4.45 4.65 4.30 4.33 4.38 4.50 4.50 4.35 4.25 4.65 4.50 4.56 4.17 4.50 4.20
2 Fulham U21 5.00 5.72 5.40 4.75 5.50 5.50 5.25 5.25 5.80 5.70 5.50 5.71 4.55 4.60 4.50

1'
Oliver Sanderson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Chris Donnell. Het staat nu 0-1.
17'
Jack Sparkes voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sean Raggett. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
28'
Zachary Swanson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Terry Devlin. Het staat nu 2-1.
39'
Doelpunt door Martial Godo in minuut 39. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Oliver Sanderson was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
51'
Doelpunt door Sean Raggett in minuut 51. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ryley Towler was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2.
73'
Oliver Sanderson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Delano McCoy-Splatt. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
132'
Een strafschop. Devan Tanton gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
131'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jack Sparkes scoort. 4-3 is de score.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kristian Sekularac scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
129'
Bij Abu Kamara geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Harvey Araujo schiet en mis. Wat jammer.
127'
Een strafschop. Zachary Swanson gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Chris Donnell scoort. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Goal 2 voor Donnell.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Anthony Scully scoort. Het staat nu 6-5.
124'
Bij Callum McFarlane geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
123'
Bij Alexander Robertson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-6.
122'
Bij Matthew Dibley-Dias geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Bij Sean Raggett geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-7. Een hattrick voor Sean Raggett.