1 Plymouth 1.56
X Gelijk 3.80
2 Cheltenham 5.10

49'
Doelpunt door Alfie May in minuut 49. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aidan Keena was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
63'
Doelpunt door Ryan Hardie in minuut 63. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Callum Wright was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ryan Hardie scoort. Na deze goal is het 2-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Liam Sercombe scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
123'
Bij Sam Cosgrove geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
124'
Bij Charlie Brown geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
125'
Een strafschop. Ryan Broom gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
126'
Een gemiste strafschop door Finn Azaz. Het blijft 3-3.
127'
Bij Macaulay Gillesphey geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Elliott Bonds schiet en mist. Wat jammer.
129'
Een strafschop. Jordan Houghton gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.