1 Plymouth 1.70
X Gelijk 3.65
2 AFC Wimbledon 4.30

10'
Doelpunt door Kyle Hudlin in minuut 10. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ayoub Assal was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
17'
Ryley Towler voert een mooie assist uit. Doelpunt door Kyle Hudlin. Het staat nu 0-2.
46'
Doelpunt door Ayoub Assal in minuut 46. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kyle Hudlin was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-3.
61'
Doelpunt door Sam Cosgrove in minuut 61. Na deze goal is het 1-3.
72'
Doelpunt door Sam Cosgrove. 2-3 is de score.
76'
Jordan Houghton voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sam Cosgrove. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3. Een hattrick voor Sam Cosgrove.
121'
Bij Kyle Hudlin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4. Een hattrick voor Kyle Hudlin.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. Ryan Hardie schiet en mist. Wat jammer.
123'
Bij Ryley Towler geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sam Cosgrove scoort. 4-5 is de score.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Ayoub Assal schiet en mist. Wat jammer.
126'
Een strafschop. David Fisher gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jordan Houghton scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
128'
Bij Morgan Whittaker geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-5 is de score.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ethan Chislett scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Bali Mumba scoort. Het staat nu 7-6.