Adam Leather (in)
Christie Ward (uit)
91'

60'
Doelpunt door Daryl Horgan in minuut 60. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Adam Leather was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
83'
Harrison Burrows voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jonson Clarke-Harris. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Bij Jonson Clarke-Harris geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2.
122'
Bij Daryl Horgan geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
123'
Een strafschop. Kelland Watts gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Een gemiste strafschop door Jack Wakely. Het blijft 2-2.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joe Tomlinson scoort. Het staat nu 2-3.
126'
Bij Harrison Burrows geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-4 is de score.
127'
Bij Jordan Obita geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sullay Kaikai scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Joe Ward schiet en mist. Wat jammer.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Lewis Wing schiet en mist. Wat jammer.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Ronnie Edwards schiet en mist. Wat jammer.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Nicholas Freeman scoort. Na deze goal is het 5-4.