Zachary Swanson (in)
Adam Payce (uit)
77'

8'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dominic Telford scoort. 1-0 is de score.
74'
Doelpunt door Clark Robertson in minuut 74. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Tom Lowery was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
81'
Haji Mnoga voert een mooie assist uit. Doelpunt door Dane Scarlett. Het staat nu 1-2.
95'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. David Bremang scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Dane Scarlett schiet en mist. Wat jammer.
122'
Bij Jack Powell geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Recco Hackett-Fairchild scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. David Bremang scoort. Na deze goal is het 4-3.
125'
Bij Owen Dale geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Tony Craig scoort. Na deze goal is het 5-4.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Tom Lowery scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. James Tilley schiet en mist. Wat jammer.
129'
Bij Joe Pigott geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ashley Nadesan scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
131'
Bij Clark Robertson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-7.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mazeed Ogungbo scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 7-7.
133'
Een strafschop. Kieron Freeman gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
134'
Bij Khaleel Rafiq Salah-Edine geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-7.