Verslag

17'
Doelpunt door Jensen Weir in minuut 17. Het staat nu 1-0.
32'
Thomas Christopher Cannon voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sean McAllister. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
34'
Doelpunt door Caleb Watts in minuut 34. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jake Taylor was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
48'
Doelpunt door Isaac Price in minuut 48. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sean McAllister was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
57'
Sebastian Quirk voert een mooie assist uit. Doelpunt door Thomas Christopher Cannon. 2-3 is de score.
84'
Donald Love voert een mooie assist uit. Doelpunt door Farrend Rawson. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Lewis Warrington scoort. Na deze goal is het 3-4.
136'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Anthony O'Connor scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
135'
Een gemiste strafschop door Elijah Campbell. Het blijft 4-4.
134'
Bij Shane McLoughlin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
133'
Bij Katia Kouyate geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
132'
Bij Adam Major geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-5.
131'
Bij Isaac Price geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
130'
Een strafschop. Dylan Connolly gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Bij Donald Love geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-6 is de score.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Mackenzie Hunt schiet en mist. Wat jammer.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ryan Cooney scoort. 8-6 is de score.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joseph Anderson scoort. 8-7 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Keiran Phillips scoort. Het staat nu 9-7.
123'
Bij Francis Okoronkko geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-8.
122'
Bij Caleb Watts geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 10-8. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
121'
Bij Thomas Christopher Cannon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 10-9. Goal 2 voor Cannon.