Owura Edwards (in)
Alfie Pond (uit)
74'

8'
Doelpunt door Colin Daniel in minuut 8. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Callum Miles Rowe was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
37'
Kyle Vassell voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ellis Chapman. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
38'
Doelpunt door Archie Collins. Het staat nu 1-2.
70'
Doelpunt door Felix Miles in minuut 70. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Kyle Vassell schiet en mist. Wat jammer.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Harry Kite scoort. Het staat nu 2-3.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Elliott Bonds schiet en mist. Wat jammer.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jake Caprice scoort. 2-4 is de score.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Sonny Cox schiet en mist. Wat jammer.
125'
Een gemiste strafschop door Lewis Freestone. Het blijft 2-4.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Chris Hussey scoort. Het staat nu 3-4.
123'
Bij Pierce Sweeney geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Christian Norton scoort. Na deze goal is het 4-5.
121'
Een strafschop. Padraig Amond gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.