Oscar Bobb (in)
Micah Hamilton (uit)
77'

76'
Doelpunt door Harry Anderson in minuut 76. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Theodore Archibald was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
89'
Doelpunt door Keyendrah Simmonds in minuut 89. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Bij Theodore Archibald geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-1.
122'
Bij Adrian Bernabe Garcia geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Bij Harry Anderson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Felix Kalu Nmecha scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
125'
Bij Roméo Lavia geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Robbie Gotts scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. James Jones schiet en mist. Wat jammer.
128'
Een strafschop. Darko Gyabi gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Bij Jorge Grant geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.