Verslag

61'
Doelpunt door Austin Samuels in minuut 61. 0-1 is de score.
83'
Doelpunt door Clayton Donaldson in minuut 83. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kian Scales was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Austin Samuels scoort. 1-2 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Bij Harry Pritchard geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
123'
Bij Ki-Jana Hoever geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
124'
Bij Bryce Hosannah geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
125'
Bij Meritan Shabani geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Connor Shanks schiet en mist. Wat jammer.
127'
Bij Theo Corbeanu geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5.
128'
Bij Kian Scales geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-5.
129'
Bij Dion Sanderson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-6.