75'

Vorige confrontaties

Verslag

3'
Doelpunt door Flynn Clarke in minuut 3. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Idris Kanu was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
23'
Doelpunt door Louis Samuel Reed in minuut 23. Na deze goal is het 2-0.
44'
Doelpunt door Steven Lawless in minuut 44. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Colin Daniel was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
52'
Doelpunt door Joe Powell. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
55'
Kane Hemmings voert een mooie assist uit. Doelpunt door Joe Powell. 2-3 is de score.
68'
Doelpunt door Niall Mason in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Harrison Burrows was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Harrison Burrows scoort. 4-3 is de score.
122'
Bij Michael Bostwick geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
123'
Bij Ethan Hamilton geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-4.
124'
Bij Ben Fox geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
125'
Bij Joe Powell geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-6 is de score. Een hattrick voor Joe Powell.
126'
Bij Louis Samuel Reed geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
127'
Bij Mohamed Eisa geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-6.
128'
Bij John-Joe O'Toole geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Flynn Clarke scoort. Na deze goal is het 8-7.
130'
Een strafschop. Ciaran Gilligan gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.