Charley Kendall (in)
Tom Hopper (uit)
82'

8'
Doelpunt door Anthony Scully in minuut 8. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Teddy Bishop was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
13'
Doelpunt door David Moyo in minuut 13. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Patrick Brough was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
87'
Josh Gordon voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ben Whitfield. Na deze goal is het 2-1.
92'
Doelpunt door Jordan Garrick in minuut 92. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Anthony Scully was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ben Whitfield scoort. Na deze goal is het 3-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Anthony Scully scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Josh Gordon schiet en mist. Wat jammer.
124'
Bij Max Harrison Sanders geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
125'
Een strafschop. Patrick Brough gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Tashan Oakley-Boothe scoort. Na deze goal is het 3-5.