80'

18'
Doelpunt door Charlie Austin in minuut 18. Het staat nu 1-0.
30'
Doelpunt door Lucas Digne in minuut 30. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Andros Townsend was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
34'
Doelpunt door Charlie Austin in minuut 34. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ilias Chair was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
47'
Doelpunt door Andros Townsend in minuut 47. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
136'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jimmy Dunne scoort. Na deze goal is het 3-2.
135'
Een strafschop. Tom Davies gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
134'
Bij Luke Amos geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-2.
133'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ben Godfrey scoort. Na deze goal is het 4-3.
132'
Bij Stephen Winston Duke-McKenna geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-3.
131'
Bij Abdoulaye Doucouré geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
130'
Bij Albert Danquah Adomah geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-4.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Chris Willock scoort. 7-4 is de score.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Anthony Gordon scoort. Het staat nu 7-5.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Demarai Gray scoort. Het staat nu 7-6.
126'
Bij Yoann Barbet geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 8-6 is de score.
125'
Bij Andros Townsend geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 8-7 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dominic Ball scoort. 9-7 is de score.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Michael Keane scoort. 9-8 is de score.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Charlie Austin scoort. Na deze goal is het 10-8. Een hattrick voor Charlie Austin.
121'
Bij Mason Holgate geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 10-9.