88'

3'
Doelpunt door Gerald Sithole in minuut 3. 0-1 is de score.
55'
Will Ferry voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sam Ashford. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
97'
Doelpunt door Archie Daniel Davies in minuut 97. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jack Powell was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score.
95'
Doelpunt door Daniel Phillips in minuut 95. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
140'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Harvey Lintott scoort. Na deze goal is het 2-3.
139'
We zijn in minuut 139 als er een penalty gefloten wordt. Ludwig Francillette schiet en mist. Wat jammer.
138'
Bij Max Ehmer geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-4.
137'
Bij Archie Daniel Davies geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
136'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gerald Sithole scoort. Na deze goal is het 3-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
135'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Will Ferry scoort. Na deze goal is het 4-5.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Christian Maghoma scoort. 4-6 is de score.
133'
Bij James Tilley geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
132'
Bij Jake Hessenthaler geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
131'
Bij David Tutonda geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-7.
130'
Bij Stuart O'Keefe geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-8.
129'
Bij Ashley Nadesan geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-8 is de score.
128'
Bij Daniel Phillips geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 7-9.
127'
Bij Jack Powell geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 8-9.
126'
Bij Tony Craig geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 9-9.
125'
Bij Danny Lloyd geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 9-10.
124'
Bij Vadaine Oliver geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-11.
123'
Bij Tom Dallison geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 10-11 is de score.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Olly Lee scoort. Na deze goal is het 10-12.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. George Francomb scoort. Na deze goal is het 11-12.