73'

8'
Doelpunt door Ben Williamson. Het staat nu 1-0.
10'
Doelpunt door Jonathan Franks in minuut 10. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
14'
Doelpunt door Ben Williamson in minuut 14. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mark Marshall was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-1. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
18'
Doelpunt door Ben Williamson in minuut 18. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Chris Lines was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1. Een hattrick voor Ben Williamson.
59'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Neil Jeffrey Austin scoort. Na deze goal is het 3-2.
62'
Doelpunt door Michael Brown in minuut 62. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mark Marshall was dit niet mogelijk geweest. 4-2 is de score.
74'
Doelpunt door Tom Pope. Na deze goal is het 5-2.
84'
Doelpunt door Tom Pope in minuut 84. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Chris Lines was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 6-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.