Antonius Johannes Melvin Platje (in)
Anass Najah (uit)
86'

4'
Doelpunt door Joey Veerman in minuut 4. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Teije ten Den was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
11'
Toine van Huizen voert een mooie assist uit. Doelpunt door Mohamed Hamdaoui. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
46'
Bij Andrija Novakovich geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2.
47'
Doelpunt door Andrija Novakovich in minuut 47. 1-3 is de score.
58'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Joey Veerman scoort. 2-3 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
70'
Mohammed Osman voert een mooie assist uit. Doelpunt door Frank Korpershoek. Het staat nu 2-4.
81'
Doelpunt door Enzo Stroo in minuut 81. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Teije ten Den was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 3-4.