Mikkel Kaufmann (in)
Robert Nesta Glatzel (uit)
117'

92'
Doelpunt door Robert Nesta Glatzel in minuut 92. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sonny Kittel was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
122'
Bij Anthony Modeste geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Bij David Kinsombi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 1-2.
121'
Een strafschop. Salih Özcan gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. Sonny Kittel schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Anthony Modeste scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
123'
Bij M. Vuskovic geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
123'
Bij Dejan Ljubicic geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jan Gyamerah scoort. Het staat nu 3-4.
124'
Bij Ondrej Duda geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sebastian Schonlau scoort. Na deze goal is het 4-5.