Hans Nunoo Sarpei (in)
Timothy Tillman (uit)
111'

22'
Bij Branimir Hrgota geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 0-1 is de score.
37'
Doelpunt door Marcel Rausch in minuut 37. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Tino Schmidt was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
70'
Tino Schmidt voert een mooie assist uit. Doelpunt door Marcus Hoffmann. Na deze goal is het 2-1.
85'
Doelpunt door Julian Green in minuut 85. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Abdourahmane Barry was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Julian Green scoort. Na deze goal is het 2-3.
121'
Bij Daniel Frahn geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
Bij Paul Seguin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-4.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Paul-Roman Wegener scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Branimir Hrgota schiet en mist. Wat jammer.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Petar Lela schiet en mist. Wat jammer.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abdourahmane Barry scoort. 4-5 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sven Reimann scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hans Nunoo Sarpei scoort. Na deze goal is het 5-6.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jakub Moravec scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
126'
Een strafschop. Maximilian Bauer gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. David Danko scoort. Het staat nu 7-6.