80'

14'
Doelpunt door Ross MacIver in minuut 14. 0-1 is de score.
68'
Doelpunt door Brian Graham in minuut 68. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
71'
Doelpunt door Alfredo Agyeman in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Gary Oliver was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
93'
Doelpunt door James Lyon in minuut 93. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
138'
We zijn in minuut 138 als er een penalty gefloten wordt. Zander Mackenzie schiet en mis. Wat jammer.
137'
Bij Leon McCann geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
136'
Bij Stuart Bannigan geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
135'
Bij Thomas Lang geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4.
134'
Bij James Lyon geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
133'
Bij Alfredo Agyeman geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.
132'
Bij Aidan Fitzpatrick geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
131'
Bij Anton Dowds geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-5.
130'
Bij Finn Yeats geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
129'
Een strafschop. Oluwasegun Lawal gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
128'
Een gemiste strafschop door Brian Graham. Het blijft 6-6.
127'
Bij Harry Milne geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-6 is de score.
126'
Een gemiste strafschop door Brad McKay. Het blijft 7-6.
125'
Bij Calvin Miller geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 7-7.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Steven Lawless schiet en mis. Wat jammer.
123'
Bij Gary Oliver geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 7-8.
122'
Bij Aaron Muirhead geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 8-8.
121'
Bij Coll Donaldson geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-9.