Lamine Sy (in)
Abdeljalil Sahloune (uit)
97'

Kansen

1X2 10Bet 188Bet 1xBet 888Sport Bet365 Betcris Betfair Betsson Betway Bwin Dafabet Marathonbet NordicBet Pinnacle SBO Sportingbet Tipico Unibet William Hill
1 Rouen 4.75 4.35 4.80 4.60 4.75 4.80 5.30 4.75 5.00 4.50 4.65 4.90 4.75 4.75 4.27 4.50 5.00 4.60 4.60
X Gelijk 3.60 3.65 3.82 3.80 3.80 3.78 3.85 3.75 3.75 3.60 3.65 3.82 3.75 3.86 3.29 3.60 3.70 3.80 3.70
2 Toulouse 1.67 1.68 1.72 1.68 1.70 1.70 1.69 1.68 1.67 1.66 1.66 1.70 1.68 1.70 1.64 1.66 1.62 1.68 1.60

16'
Damien Loppy voert een mooie assist uit. Doelpunt door Omar Berrezkami. Na deze goal is het 1-0.
19'
Bij Vincent Sierro geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
32'
Doelpunt door Yann Gboho in minuut 32. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Cristian Sleiker Cásseres Yepes was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
43'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Valentin Sanson scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
64'
Hicham Benkaid voert een mooie assist uit. Doelpunt door Sofyane Bouzamoucha. Het staat nu 3-2.
92'
Doelpunt door Rasmus Nicolaisen in minuut 92. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Vincent Sierro was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
133'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Rasmus Nicolaisen scoort. Na deze goal is het 3-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
134'
Bij Antoine Bernasque geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
135'
Bij Noah Edjouma geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-5.
136'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sofyane Bouzamoucha scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
137'
Bij Warren Babicka Shavy geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-6.
138'
Bij Christian Mawissa Elebi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-7 is de score.
139'
Bij Omar Berrezkami geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-7.
140'
Bij Léonard Aggoune geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 7-7.
141'
Bij Alejandro Domínguez Romero geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-8 is de score.
142'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ruffice Amédé Kabongo scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 8-8.
143'
Een strafschop. Gabriel Alonso Suazo Urbina gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
144'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abdeljalil Sahloune scoort. Het staat nu 9-8.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Valentin Sanson scoort. Na deze goal is het 10-8.
131'
Bij Naatan Skyttä geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 10-9.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mohamed Ouadah scoort. Het staat nu 11-9.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. César Gelabert Pina scoort. 11-10 is de score.
128'
Bij Thijs Dallinga geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 11-11.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Zana Allée scoort. 12-11 is de score.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mustapha Benzia scoort. Het staat nu 13-11.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Niklas Schmidt scoort. 13-12 is de score.
124'
Bij Clément Bassin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 14-12.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Vincent Sierro scoort. Na deze goal is het 14-13.
122'
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gabriel Alonso Suazo Urbina scoort. Het staat nu 15-14.