80'

18'
Doelpunt door Sekou Baradji. Na deze goal is het 1-0.
66'
Doelpunt door Danylo Ignatenko in minuut 66. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Gaëtan Weissbeck was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
129'
Bij Alexi Pitu geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Malamine Camara scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Žan Vipotnik schiet en mis. Wat jammer.
126'
Bij Zakaria Gouriche geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-2 is de score.
125'
Bij Danylo Ignatenko geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Goal 2 voor Ignatenko.
124'
Een strafschop. Zakaria El Khemiri gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jérémy Livolant scoort. Het staat nu 3-4.
122'
Een gemiste strafschop door Aymeric Kissy. Het blijft 3-4.
121'
Bij Yoann Barbet geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5.