Kylian Baroudi (in)
Colin Hermann Kouassi (uit)
80'

47'
Doelpunt door Eddy Gnahoré in minuut 47. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jack Lahne was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
49'
Iron Gomis voert een mooie assist uit. Doelpunt door Chadrac Akolo. 0-2 is de score.
53'
Jessy Benet voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jack Lahne. Na deze goal is het 0-3.
64'
Doelpunt door Tom Bouvil in minuut 64. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aurélien Ngeyitala was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-3.
70'
Elhadji Tchabo voert een mooie assist uit. Doelpunt door Tom Bouvil. 2-3 is de score.
92'
Doelpunt door Baba Sylla in minuut 92. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kylian Baroudi was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Johan Roca scoort. Na deze goal is het 4-3.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mathis Lachuer scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
122'
Bij Teddy Duval geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-4.
122'
Bij Bongani Zungu geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Lola scoort. Het staat nu 6-5.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Harouna Sy scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Een strafschop. Elhadji Tchabo gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Bij Gaoussou Boubacar Traoré geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 6-7.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Tom Bouvil schiet en mist. Wat jammer.