118'

29'
Doelpunt door Álvaro Portero Díez in minuut 29. Na deze goal is het 1-0.
34'
Doelpunt door José Luis Moreno Barroso in minuut 34. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Roberto Canella Suárez was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
40'
Bij Manuel Barreiro Bustelo geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-2 is de score.
49'
Doelpunt door Álvaro Portero Díez in minuut 49. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Rafael Luis Salama Castillo was dit niet mogelijk geweest. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
130'
Bij Eduard Campabadal Claros geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 2-3.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Fernando Calleja Revilla scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Hugo José Rama Calviño scoort. 3-4 is de score.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alberto Alburquerque Reus scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. José Luis Moreno Barroso scoort. Het staat nu 4-5.
125'
Bij Álvaro Mayorga Eraña geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Carlos Pita González schiet en mist. Wat jammer.
123'
Een strafschop. Daniel Ramos Cruz gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Manuel Barreiro Bustelo scoort. 5-6 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Julio Cidoncha Fernández schiet en mist. Wat jammer.