Asrel Kimmani Sutherland (in)
Byron Usher (uit)
81'

6'
Doelpunt door John Fitzgerald King in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Daniel Jiménez was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
10'
Doelpunt door Carlos Yaír Costly Molina in minuut 10. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Gerson Daniel Rodas Leiva was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
17'
Doelpunt door Romell Samir Quioto Robinson in minuut 17. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Oscar Leonardo Salas Miranda was dit niet mogelijk geweest. 1-2 is de score.
36'
Doelpunt door Kevin Javier Álvarez Hernández in minuut 36. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Romell Samir Quioto Robinson was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-3.
69'
Doelpunt door Carlos Yaír Costly Molina in minuut 69. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Romell Samir Quioto Robinson was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
93'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Carlos Will Mejía García scoort. Na deze goal is het 1-5.