Teal Bunbury (uit)
78'

Verslag

6'
Daniel Lovitz voert een mooie assist uit. Doelpunt door Josh Bauer. Na deze goal is het 1-0.
14'
Jacob Shaffelburg voert een mooie assist uit. Doelpunt door Luke Haakenson. 2-0 is de score.
38'
Jonathan dos Santos Ramírez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Jürgen Damm Rascón. Na deze goal is het 2-1.
51'
Roger Beyker Martínez Tobinson voert een mooie assist uit. Doelpunt door Miguel Arturo Layún Prado. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
89'
Doelpunt door Jack Maher in minuut 89. 3-2 is de score.
95'
Doelpunt door Roman Arturo Martínez Canales in minuut 95. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. R. Leal schiet en mist. Wat jammer.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. A. Fidalgo schiet en mist. Wat jammer.
122'
Bij Ethan Zubak geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-3.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Federico Sebastián Viñas Barboza scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 4-4.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. J. Maher scoort. Het staat nu 5-4.
123'
Een gemiste strafschop door Ariel Elías Martínez Arce. Het blijft 5-4.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Luke Haakenson scoort. Na deze goal is het 6-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Miguel Arturo Layún Prado scoort. Na deze goal is het 6-5. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.