Chi Zhang (in)
Yuan Cheng (uit)
60'

3'
Doelpunt door Xinghan Wu in minuut 3. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Zheng Zheng was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
13'
Doelpunt door Diego Tardelli Martins in minuut 13. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jingdao Jin was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-0.
26'
Doelpunt door Xu Yang in minuut 26. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Yongpo Wang was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-1.
69'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alexandre Rodrigues da Silva scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
76'
Bij Diego Tardelli Martins geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.