Carlos Miguel Ribeiro Dias (in)
James Garner (uit)
118'

19'
Doelpunt door Brennan Johnson in minuut 19. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sam Surridge was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
47'
Doelpunt door Morgan Gibbs-White in minuut 47. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sander Berge was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
75'
George Baldock voert een mooie assist uit. Doelpunt door John Fleck. 1-2 is de score.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Oliver Norwood schiet en mist. Wat jammer.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Brennan Johnson scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Een strafschop. Conor Hourihane gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Cafu scoort. Na deze goal is het 3-2.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sander Berge scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Bij Steve Cook geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 4-3.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Iliman Ndiaye scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.