124'

3'
Doelpunt door Adam Datkhuzhev in minuut 3. Het staat nu 0-1.
13'
Doelpunt door Andrey Melnik in minuut 13. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
25'
Doelpunt door Danil Benedyk. Het staat nu 2-1.
51'
Doelpunt door Dzhabrail Kadiev. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
72'
Doelpunt door Danil Benedyk. Het staat nu 3-2. Goal 2 voor Benedyk.
91'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Asker Delok scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
121'
Bij Asker Delok geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. S. Filippidi scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sergey Arkhipov scoort. Het staat nu 4-5.
122'
We zijn in minuut 122 als er een penalty gefloten wordt. O. Suleymanov schiet en mis. Wat jammer.
123'
Bij M. Yagayaev geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-6 is de score.
123'
Bij I. Tupikhin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-6 is de score.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Adam Datkhuzhev scoort. Het staat nu 5-7.