76'

14'
Doelpunt door Sergey Makarov in minuut 14. Na deze goal is het 1-0.
75'
Doelpunt door François Kamano. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
136'
We zijn in minuut 136 als er een penalty gefloten wordt. Ivan Kuzmichev schiet en mist. Wat jammer.
135'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dzhamaldin Khodzhaniyazov scoort. 2-1 is de score.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Germán Andrés Conti scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
133'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sergey Makarov scoort. 3-2 is de score. Goal 2 voor Makarov.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mikhail Shchetinin scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
131'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maksim Palienko scoort. Na deze goal is het 4-3.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Vadim Rakov scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Ivan Chudin scoort. 5-4 is de score.
128'
Bij Maksim Nenakhov geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Ruslan Apekov schiet en mist. Wat jammer.
126'
Bij François Kamano geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-6.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abu-Said Eldarushev scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sergey Pinyaev scoort. Het staat nu 6-7.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Dmitri Sasin scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 7-7.
122'
Een strafschop. Rifat Zhemaletdinov gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
121'
Bij Konstantin Savichev geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 8-7.