Hassan Maatouk (in)
Gazi Hanineh (uit)
81'

10'
Doelpunt door Anas Abed Salem Al Jabarat in minuut 10. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Oday Sameer Abed Alhameed Zahran was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
16'
Doelpunt door Hassan Maatouk in minuut 16. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Nassar Nassar was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
42'
Doelpunt door Elhadji Malick Tall in minuut 42. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aboubacar Leo Camara was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
51'
Doelpunt door Hassan Sameeh Chaitou in minuut 51. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Elhadji Malick Tall was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1.
61'
Youssef Jalbosh voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ahmed Ersan Mohammad Hamdouni. Het staat nu 3-2.
82'
Doelpunt door Ahmed Ersan Mohammad Hamdouni. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
94'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Elhadji Malick Tall scoort. 4-3 is de score. Goal 2 voor Malick Tall.