Mohammad Saleh (uit)
118'

Verslag

24'
Doelpunt door Youssoufou Niakaté in minuut 24. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Hazazi Sulaiman Yahya was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-0.
92'
Ibraheem Bayesh voert een mooie assist uit. Doelpunt door Aymen Hussein Ghadhban. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Youssoufou Niakaté scoort. Het staat nu 2-1.
122'
Een strafschop. Maytham Jabbar Mutlag Al-Farttoosi gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
123'
Een strafschop. Mohammed Al Qarni gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Amjad Radhi Yousuf Al Janabi scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Abdulkarim Ayidh Al Qahtani schiet en mist. Wat jammer.
126'
Bij Hussain Jabar geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mishari Al Qahtani scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
128'
Bij Loay Al Ani geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-4.
129'
We zijn in minuut 129 als er een penalty gefloten wordt. Hazzaa Ahmed Al-Ghamdi schiet en mist. Wat jammer.