Jun-Ho Son (in)
Dong-Gook Lee (uit)
119'

-1'
Bij Yong Lee geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-0.
-1'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Givanildo Vieira de Souza scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
-1'
Bij Elkeson de Oliveira Cardoso geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-2.
-1'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Odil Akhmedov scoort. 1-3 is de score.
-1'
Bij Shenchao Wang geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 1-4 is de score.
-1'
Bij Oscar dos Santos Emboaba Júnior geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 1-5.
-1'
We zijn in minuut -1 als er een penalty gefloten wordt. Dong-Gook Lee schiet en mist. Wat jammer.
-1'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Shin-Wook Kim scoort. 2-5 is de score.
-1'
Bij Hyung-Min Shin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-5.
27'
Jun-Ho Son voert een mooie assist uit. Doelpunt door Shin-Wook Kim. Het staat nu 4-5.
80'
Doelpunt door Givanildo Vieira de Souza in minuut 80. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Elkeson de Oliveira Cardoso was dit niet mogelijk geweest. 4-6 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.