2 SC Paderborn 07 2.50

Vorige confrontaties

Verslag

2'
Doelpunt door Cedric Teuchert in minuut 2. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Enzo Leopold was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
4'
Doelpunt door Cedric Teuchert in minuut 4. 2-0 is de score. Goal 2 voor Teuchert.
6'
Doelpunt door Robert Leipertz in minuut 6. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Julian Justvan was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
26'
Bij Florent Muslija geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
55'
Maximilian Rohr voert een mooie assist uit. Doelpunt door Robert Leipertz. 2-3 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
71'
Doelpunt door Sirlord Conteh in minuut 71. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Marvin Pieringer was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-4.
83'
Fabian Kunze voert een mooie assist uit. Doelpunt door Maximilian Beier. 3-4 is de score.