Verslag

1'
Doelpunt door Babacar Gueye in minuut 1. 1-0 is de score.
6'
Jae-Sung Lee voert een mooie assist uit. Doelpunt door Kingsley Schindler. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
9'
Doelpunt door Phillipp Klement in minuut 9. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Babacar Gueye was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-1.
41'
Doelpunt door Ben Zolinski in minuut 41. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mohamed Dräger was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1.
71'
Kingsley Schindler voert een mooie assist uit. Doelpunt door Janni-Luca Serra. 3-2 is de score.
74'
Kingsley Schindler voert een mooie assist uit. Doelpunt door Alexander Mühling. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
80'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kingsley Schindler scoort. 3-4 is de score.
90'
Uwe Hünemeier voert een mooie assist uit. Doelpunt door Ben Zolinski. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.