89'

10'
Doelpunt door Goran Šukalo in minuut 10. Het staat nu 1-0.
15'
Doelpunt door Vincenzo Grifo in minuut 15. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
21'
Doelpunt door Tom Beugelsdijk in minuut 21. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mario Engels was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-2.
30'
Doelpunt door Goran Šukalo. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
33'
Doelpunt door Vincenzo Grifo in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Mario Engels was dit niet mogelijk geweest. 2-3 is de score.
59'
Doelpunt door Zlatko Dedič in minuut 59. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Alexander Huber was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 2-4.
88'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Vincenzo Grifo scoort. Na deze goal is het 2-5. Een hattrick voor Vincenzo Grifo.