Zohran Ludovic Bassong

Biografie

Zohran Ludovic Bassong is een 24-jarige voetballer uit Canada die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Zohran Ludovic speelde was Farul Constanta - FC Voluntari op 2023-07-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Zohran Ludovic Bassong in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Zohran Ludovic Bassong in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Zohran Ludovic Bassong in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Zohran Ludovic Bassong een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Zohran Ludovic Bassong een assist heeft gegeven in de match.

Stats Zohran Ludovic Bassong

Bekijk de matchen en statistieken van Zohran Ludovic Bassong. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Zohran Ludovic Bassong hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Zohran Ludovic

Achternaam

Bassong

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-05-07

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Longueuil

Afkomst

Canada

Lengte

179 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Zohran Ludovic Bassong mee voetbalt bij Canada, Farul Constanta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook