Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira

Biografie

Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira is een 19-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ythallo Rykelm speelde was Columbus Crew II - Toronto II op 2024-07-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira

Bekijk de matchen en statistieken van Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ythallo Rykelm

Achternaam

Rodrigues de Oliveira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2004-07-22

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ythallo Rykelm Rodrigues de Oliveira mee voetbalt bij Sao Paulo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook