Youssef Boulaouali Didouh

Biografie

Youssef Boulaouali Didouh is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Youssef speelde was Heist - Lierse Kempenzonen op 2020-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Youssef Boulaouali Didouh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Youssef Boulaouali Didouh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Youssef Boulaouali Didouh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Youssef Boulaouali Didouh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Youssef Boulaouali Didouh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Youssef Boulaouali Didouh

Bekijk de matchen en statistieken van Youssef Boulaouali Didouh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Youssef Boulaouali Didouh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Youssef

Achternaam

Boulaouali Didouh

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-12-26

Geboorteland

Marokko

Geboorteplaats

Nador

Afkomst

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Youssef Boulaouali Didouh mee voetbalt bij Lokeren-Temse, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook