Youssef Aït Bennasser

Biografie

Youssef Aït Bennasser is een 27-jarige voetballer uit Marokko die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Youssef speelde was Samsunspor - Antalyaspor op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Youssef Aït Bennasser in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Youssef Aït Bennasser in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Youssef Aït Bennasser in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Youssef Aït Bennasser een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Youssef Aït Bennasser een assist heeft gegeven in de match.

Stats Youssef Aït Bennasser

Bekijk de matchen en statistieken van Youssef Aït Bennasser. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Youssef Aït Bennasser hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Youssef

Achternaam

Aït Bennasser

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-07-07

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Toul

Afkomst

Marokko

Lengte

184 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Youssef Aït Bennasser mee voetbalt bij Morocco, Samsunspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook