Younes Bnou Marzouk

Biografie

Younes Bnou Marzouk is een 26-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Younes speelde was Rapid - Sepsi OSK Sfantu Gheorghe op 2022-02-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Younes Bnou Marzouk in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Younes Bnou Marzouk in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Younes Bnou Marzouk in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Younes Bnou Marzouk een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Younes Bnou Marzouk een assist heeft gegeven in de match.

Stats Younes Bnou Marzouk

Bekijk de matchen en statistieken van Younes Bnou Marzouk. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Younes Bnou Marzouk hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Younes

Achternaam

Bnou Marzouk

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-03-02

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Freyming-Merlebach

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Younes Bnou Marzouk mee voetbalt bij Rapid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook