Yohalex Vásquez Alvarado

Biografie

Yohalex Vásquez Alvarado is een 29-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Yohalex speelde was Portuguesa FC - Metropolitanos FC op 2020-11-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yohalex Vásquez Alvarado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yohalex Vásquez Alvarado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yohalex Vásquez Alvarado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yohalex Vásquez Alvarado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yohalex Vásquez Alvarado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yohalex Vásquez Alvarado

Bekijk de matchen en statistieken van Yohalex Vásquez Alvarado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yohalex Vásquez Alvarado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yohalex

Achternaam

Vásquez Alvarado

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-04-20

Geboorteland

Venezuela

Nationaliteit

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yohalex Vásquez Alvarado mee voetbalt bij Portuguesa FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook